Over ons

Mijn naam is Klaas Speksnijder. Ik heb ruime ervaring in accountancy, finance en control. Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy, waarna ik werkzaam ben geweest als controller bij handels- en productiebedrijven. Sinds enkele jaren ben ik gestart met het begeleiden van MKB ondernemers op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Vanaf medio 2015 ben ik onder de naam Acclare gestart als zelfstandig professional en sindsdien diverse opdrachten uitgevoerd.

Meer informatie over mijzelf en mijn netwerk vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Missie

Acclare is afgeleid van het latijnse woord aclarare, wat ‘inzicht geven en helderheid verschaffen’ betekent. Dat is ook waar Acclare voor staat; inzicht  en een helder beeld geven van uw onderneming op basis van cijfers, zodat u in staat bent om de juiste beslissingen te nemen.

Doelgroep

Acclare richt zich vooral op de MKB ondernemer. Dit kunnen kleine ondernemingen zijn zoals de ZZP-er, maar ook heb ik diverse middelgrote bedrijven in mijn portefeuille waar ik als controller in deeltijd diensten verleen. Daarnaast kunnen wij ook starters begeleiden.

Netwerk

Acclare beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op breed financieel, fiscaal en juridisch terrein en kan waar nodig opschalen en of specialistische kennis  inzetten.